Az Egyesült Államok közkedvelt mennyezeti kerékpártárolója Európában elsőként Magyarországon

Floaterhoist innovatív kerékpártároló nehézségek és problémák nélkül: szabadíts fel helyet és óvd meg kerékpárod a sérülésektől és tolvajoktól

Az örök kérdés?!

Hol tároljam biztonságosan a kerékpárom?

Tudtad, hogy a lakásban élő emberek 86%-a nem tudja hová tenni a kerékpárját? Ha te is közéjük tartozol, akkor egészen biztos, hogy már neked is eleged van abból…

Mennyezeti kerékpártárolók

Nem csoda, ha még nem találtad meg a tökéletes megoldást...

Ha rendelkezel kerékpárral, akkor minden bizonnyal találkoztál már különböző tárolási megoldásokkal és jó eséllyel nem érezted kielégítőnek ezeket. Nem csoda, ha fenntartásaid vannak a jelenleg tömegszámban elérhető kerékpártárolási megoldásokkal, hiszen ezek nem a kerékpárosok konkrét igényeire készültek.

Mint oly sok termékre a piacon, sajnos ezekre is igaz, követik azt az elvet hogy: minél gyorsabban, minél többet és minél olcsóbban… Az eredmény? Gyenge anyaghasználat, praktikátlan megoldások és átgondolatlan, nehéz használhatóság.

A Floaterhoist mennyezeti kerékpártároló ettől eltérően, hosszú évekig tartó termékfejlesztés, tudatos és innovatív anyagkutatás és folyamatos vásárlói kommunikáció végterméke.

A végeredmény egy kerékpárosoktól indult, kerékpárosok által tesztelt és kerékpárosoknak készült megoldás pontosan a Te igényeidhez igazítva.

Megannyi választható megoldás, megannyi probléma…

Megannyi választható megoldás, megannyi probléma…

Floaterhoist: az USA legnépszerűbb mennyezeti kerékpártárolója végre Magyarországon!

Az Egyesült Államokban bizonyított már, most rajtunk sor: Magyarországon most először elérhető a közkedvelt mennyezeti kerékpártároló megoldás.

Többéves piackutatás, mérnöki fejlesztés és számos vásárlói visszajelzés, ezek a szilárd alapjai annak, hogy ezentúl kerékpárodat teljes biztonságban, a lehető legkönnyedebb módon tárolhasd úgy, hogy közben minimális helyet foglaljon el otthonod értékes területéből.

Mi a Floaterhoist titka?

Innovatív kialakításának köszönhetően a többi hasonló megoldással ellentétben nem függőlegesen, hanem vízszintesen tárolhatod a mennyezeten kerékpárodat, így biztos lehetsz benne, hogy soha, semmilyen körülmények között nem fog megzavarni otthoni teendőidben, nem lesz kényelmetlen és biztosan nem fogsz beleütközni!

A statikai megoldásunk által nem csak praktikus, hanem pofon egyszerű is: bármilyen kerékpárt könnyedén az egekbe repíthet akár még nagymamád is pillanatok alatt. Az erőátadást úgy terveztük, hogy a kerékpár súlyát töredékére csökkentse, így minimális erőbefektetéssel egy nehezebb kerékpár is könnyedén tárolható.

Fontos számodra kedvenc kerékpárod biztonsága és épsége?

A formatervezés és tesztelés alatt kiemelt hangsúlyt fektettek arra, hogy kerékpárod semmilyen körülmények között ne sérülhessen meg a tárolás közben vagy alatt, használatával pedig nem csak az időjárás viszontagságaitól, de a tolvajoktól is véded szeretett biciklidet.

Kerékpárosok által igazolt tervezés kompromisszumok nélkül

A CitySportUp alapvető célkitűzése, hogy kerékpárosokként, kerékpárosok által tesztelt és fejlesztett, kerékpárosok számára készített termékeket forgalmazzunk, melyek közül elsőként a nemzetközi sikereket elért Floaterhoist mennyezeti kerékpár tároló kapott helyet.

Missziónk, hogy valóban értékes, hasznos és tartós megoldást adjunk a biciklitárolás nehézségeinek leküzdésére, ezért bátran ki merjük jelenteni, hogy a Floaterhoist nem csak egy újabb tucattermék a sorban. Ha magadra ismersz az alábbi mondatokban, akkor termékünket biztosan nem neked találtuk ki:

A Floaterhoist mennyezeti kerékpártároló pontosan neked készült, ha...

A Kerékpárom és Mi: A CitySportUp és a Floaterhoist biciklitároló közös története

Kedves kerékpáros társam! Üdvözöllek nálunk, én Csaba vagyok, a CitySportUp egyik alapítója. Történetünk valamikor 2013-ban kezdődött: nagy lépés volt számomra, hogy egy felsőbb kategóriás, új mountainbike-ot tudtam venni, nagyon régóta vágytam már rá. De az örömmel együtt sajnos érkezett egy nagy fejtörés is: hol tároljam az új biciklimet a 31 négyzetméteres lakásomban, ahol minden négyzetcentiméter számít?

A közös tároló nem volt jó megoldás, mert ott bárki hozzáférhetett a 480 lakásból, ráadásul mindig tele volt biciklikkel. Így hát mérnöki pontossággal összegyűjtöttem minden fontos paramétert és nekiálltam a tökéletes megoldás felkutatásának.

Hetek mentek el, amikor az estéimet keresésre szántam. Közben a bringám a konyhában lakott a szekrénynek támasztva. Nem igazán volt sem ergonomikus, sem kényelmes ez a helyzet…

Nagyjából 2 hónap frusztráló és idegőrlő keresgélés után egy kanadai gépészmérnök-tervező srác weblapjára bukkantam. Egy olyan mennyezeti tárolót fejlesztett, ami nem csak felfelé emelte a biciklit, de vízszintesen is tartotta felhúzás után. Egyből felismertem, hogy ez lehet a tökéletes megoldás!

Látszott, hogy gondos tervezés eredménye és a képek alapján eléggé jó minőségűnek is tűnt: méltónak gondoltam az új bringámhoz. Arra gondoltam, hogy ezzel a felső szomszéd erkélye alatti részt is ki tudom majd használni, ami addig csak üresen állt. Nem a földön lesz a bicikli és még belógni sem fog az életterembe tavasztól őszig.

Amikor felszereltem, csodálattal nézve realizáltam:
„Bakker, ez tényleg működik!”

A biciklim biztonságban van, nincs útban, miközben a lakás hangulatát sem zavarja. Emlékszem, hogy aznap órákig azzal játszadoztam, hogy fel-le liftezek a biciklimmel… 🙂 Olyan finoman futott a görgőkön a kötél és annyira tetszett, hogy bármikor erőlködés nélkül megmaradt a biciklim a levegőben.

Ezt követően sok évig elégedetten, gond nélkül használtam kerékpár liftemet, viszont meglepően tapasztaltam, hogy egyik Magyar boltban sem találkoztam vele ezidő alatt. A CitySportUp gondolatmagja akkor vetette el magát fejemben, amikor eladtam előző lakásom és az új tulajnak annyira tetszett a kerékpárliftem, hogy szabály szerint kitötte, hogy ott kell hagynom neki költözéskor.

Körülbelül 1 évvel ezelőtt meséltem ezt a történetet kedves barátomnak, Juditnak, akinek annyira megtetszett a sztori és a termék, hogy egymást hajthatatlan vággyal fűtve belevágtunk a közös megvalósításba. Az elmúlt évben gondosan terveztünk, tárgyaltunk a tervezővel és teszteltünk, álmunk kiteljesedéseként pedig idén, 2024-ben elindult vállalkozásunk.

A CitySportUp-nál nem csak egy terméket adunk, hanem ezzel együtt támogatjuk a bringás életmódot, mert a mindennapi biciklihasználatot könnyítjük meg. Tudjuk, hogy a kerékpárod több, mint egy közlekedési eszköz, ez az életformád része.

Engedd hát meg, hogy elkalauzoljunk ennek a trükkös találmánynak a világába és megmutassuk, hogyan teheted otthonodat és kerékpározási élményedet még jobbá a CitySportUp által forgalmazott Floaterhoist mennyezeti kerékpártárolóval, egyenesen Kanadából!

Barátsággal,
Judit és Csaba

A hozzád hasonló kerékpártulajok ezeket kedvelik legjobban a Floaterhoist tárolóban

Kerékpárod tárolási nehézségeinek ideje leáldozott: néhány nap múlva már ehhez hasonló gondolatok járnak majd a Te fejedben is:

"Többet ésszel, mint erővel!" - Évtizedekre tervezett kényelmes használat

Te sem szereted haszontalan, felesleges dolgokra költeni a kemény munkával megkeresett pénzedet? Helyes… mi sem! Néhány észérv amellett, hogy a Floaterhoist kerékpártárolóval hogyan lesz könnyebb, gyorsabb és tartósabb kerékpárod tárolása:

Súlyfelező technológia

Olyan könnyű emelési technológia, hogy akár egy gyermek vagy idős is könnyedén felemelheti kerékpárját.

Mérnöki szakértelem

Többéves mérnöki tervezés, tesztelés és fejlesztés eredménye. A folyamat során kerékpárosokkal igazoltuk megoldásainkat.

Évekre terveztük

A tervezés, a tudatos, prémium anyaghasználat és a technológia eredménye hosszú évekig tartó használat.

Világszerte megannyi boldog kerékpáros használja már a Floaterhoistot

Ha eddig figyelmesen nézegetted az oldalunkat már láthattál néhány képet a Floaterhoist család néhány tagjának kerékpárjáról. Az ő kerékpárjuk már nap, mint nap biztonságban van. De vajon mit mondanak ők maguk? Lentebb a világ minden tájáról olvashatsz véleményeket.

Floaterhoist mennyezeti kerékpárlift: az új kedvenc bicikli tárolód

„Praktikus és minőségi termék. Az ügyfélszolgálat követendő példa, köszönjük!” – Gábor, Budapest

100% elégedettségi garancia

Ha úgy érzed, hogy mégsem neked találták ki ezt a megoldást, akkor 6 hónapig bármikor, kérdés nélkül visszavesszük tőled a terméket. Szereld fel, teszteld, próbálgasd és játszadozz vele kedvedre anélkül, hogy bármit is kockáztatnál. SŐT! Ezen felül a termék vázára és alkatrészeire 1 év garanciát vállalunk és ingyenesen házhoz is szállítjuk neked.

75 990 Ft

11 termék van készleten

Műszaki adatok

Három egymástól függetlenül állítható kötél- és csigarendszer csatlakozik a kerékpár vázához. Amikor a kerékpárt a mennyezetre húzzuk, ott a tároló által biztosítótt finombeállítási lehetőséggel tudjuk optimális helyzetbe igazítani járművünket. A kötelek biztonságos reteszelését szabadalmaztatott kötélzár megoldás biztosítja. A kerékpár legalacsonyabb pontja (általában a kormány vége) legfeljebb 58 cm-re lóg be a mennyezet síkja alá.

Szerinted véletlen, hogy idáig legörgettél?

Kitartó vagy, akár egy vérbeli sportoló! 🙂 Kár lenne újrakezdeni a maratont a célegyenesben, ezért adunk még pár támpontot neked a helyes döntés meghozatalához! A leggyakoribb kérdések a Floaterhoist kerékpártárolóval kapcsolatban, amelyek téged is biztosan érdekelnek.

Mindössze néhány perc alatt fel lehet szerelni a kerékpárt a mellékelt szerelési útmutató és csavarok segítségével. A felszereléshez 2 emberre lesz szükség. Egy ember tartja a Floaterhoistot, a másik pedig a csavarokat rögzíti.

Semmi gond. Küldd vissza nekünk 6 hónapon belül és visszaadjuk a vásárlás teljes összegét.

A Floaterhoist kerékpárlift hegyi kerékpárokkal (Mountainbike), országúti kerékpárokkal, downhill/freeride kerékpárokkal, városi kerékpárokkal, BMX és elektromos kerékpárokkal használható.

Egy átlagos kerékpáros súlya 8-10 Kg, viszont a súlyfelező technológiánk miatt csak 4-5 Kg-t kell mozgatnod. Ez kb. akkora súly, mint egy kisebb bevásárlás esetén a szatyor, amit cipelsz, de itt csak néhány másodpercig kell ezt a súlyt mozgatnod.

Nem. A talajjal való érintkezési pontok a gumiabroncs, a bal pedál és a bal oldali kormányvég. A hajtáslánc alkatrészei felfelé néznek, így soha nem áll fenn annak a veszélye, hogy a váltó hozzáér a talajhoz.

Megjegyzés: Az országúti kerékpár fékkarja érintkezhet a talajjal, amikor a kerékpár le van fektetve. Az országúti kerékpár bal fékkarjának védelme érdekében fedd le a padlót egy kis szőnyeggel vagy ruhával.

A CitySportUp által forgalmazott kerékpárlift puha és rugalmas nejlon hevedereket használ, amelyek körülölelik a kerékpár vázának csövét, és a mozgó csigák kampóiba hurkolódnak. A hevederek biztosítják a kerékpár biztonságos felfüggesztését, mert nagy területen osztják el az erőt, és kellően puhák ahhoz, hogy ne karcolják meg vagy károsítsák a felületeket.

Floaterhoist mennyezeti kerékpárlift: az új kedvenc bicikli tárolód

„Praktikus és minőségi termék. Az ügyfélszolgálat követendő példa, köszönjük!” – Gábor, Budapest

100% elégedettségi garancia

Ha úgy érzed, hogy mégsem neked találták ki ezt a megoldást, akkor 6 hónapig bármikor, kérdés nélkül visszavesszük tőled a terméket. Szereld fel, teszteld, próbálgasd és játszadozz vele kedvedre anélkül, hogy bármit is kockáztatnál. SŐT! Ezen felül a termék vázára és alkatrészeire 1 év garanciát vállalunk és ingyenesen házhoz is szállítjuk neked.

75 990 Ft

11 termék van készleten

Kérdésed merült fel?
Keress minket bizalommal!

Több infóra van szükséged?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy további hasznos információkkal láthassunk el Téged és elsőként értesíthessünk a kedvezményes ajánlatainkról!